Aspiratoare

Spre deosebire de cele utilizate în mod obișnuit în gospodărie, aspiratoarele vor putea face față nu numai prauluif, ci și murdăriei, lichidelor sau cenușii fierbinți. Brandul Fieldmann vine cu aspiratoare combinate pentru cenușă și praf; aspirare uscată sau umedă pentru praf; aspirare uscată.

Pentru curățarea sobei și șemineului, puteți utiliza aspiratoare special concepute, dotate cu recipiente metalice pentru colectarea deșeurilor (16 sau 20 litri), furtunuri metalice și filtre eficiente HEPA, ce permit colectarea de cenușă cu o temperatură de până la 40°C. Cu ajutorul acestora, soba, șemineul și spațiile din jur vor rămâne întotdeauna curate.

Lichidele trebuie să fie aspirate uneori chiar și din gospodărie.
Soluția o reprezintă aspiratorul industrial, care combină aspirarea umedă și uscată. Acesta este echipat cu un filtru din bumbac solid și un recipient mare din oțel inoxidabil, cu un volum de 40 l. Un alt avantaj este mufa încorporată pentru conectarea unui alt aparat electric.
Avantajele aspiratoarelor industriale Fieldmann includ de-asemenea periile rotative, tuburile de extensie și cablurile lungi (până la 6 m), pentru o manevrare ușoară, precum și nivelul de zgomot declarat de 80 dB.