Despre brandul Fieldmann |Produse create din inima

Fieldmann - un brand de instrumente destinate casei și grădinii de pe piața cehă. Acesta dispune de o gamă interesantă de instrumente ușor de utilizat, cu un design proaspăt și original. Combinația de culori caracteristice brandului conferă un aer jucăuș și prospăt ustensilelor. Este într-adevăr o plăcere să îngrijești o grădină cu ajutorul acestor tipuri de instrumente.

Fieldmann este proiectat și conceput pentru a satisface cerințele consumatorilor exigenți: ușurează munca și economisește timp, este ergonomic, sigur, ușor de utilizat, integrează cele mai noi tendințe în domeniu și oferă maximum de confort în timp ce se lucrează cu instrumentele Fielmann în grădină, la domiciliu sau în atelier.

Cu toate că nu pare după denumire, brand-ul este pur ceh. FIELDMANN este un brand cu management ceh și facilități ale unei companii puternice, care a introdus o gamă largă de mărci cu nume mari. Managerii și tehnicienii responsabili pentru produsele Fieldmann asigura standarde ridicate ale brandului si sunt implicați activ în extinderea portofoliului de produse de calitate.

Specialiști în afaceri și în domeniul tehnic, bazați în principal pe experiențele pe care le-au câștigat la companii de renume din domeniul echipamentelor pentru gradina si hobby, selectează cea mai bună fabrica de producție din China, care produce, de asemenea, bunuri de alte mărci consacrate.

Scopul întregii echipe Fieldmann este de a oferi clienților săi produse la prețuri competitive, produse de înaltă calitate, care îndeplinesc tendințele actuale și sunt în conformitate cu parametrii privind siguranța și ergonomia.