Mașini de tuns iarba cu perie

Grație metodelor lor de tăiere sau de tuns iarba, aceste instrumente sunt, de asemenea, numite mașini de tuns cu perie. Rezultă de aici că mașinile sunt utilizate în principal pentru a tunde iarba de înălțime  mare. De asemenea, se pot utiliza în mod eficient atunci când cosiți vegetația în zone greu accesibile. Atunci când sunt combinate cu accesoriile corespunzătoare, se pot utiliza, de asemenea, pentru a  tăia arbuști mici și plante care se înmulțesc singure.

Ambele modele disponibile în gama noastră de produse, sunt echipate cu un mâner frontal dublu. Mânerul oferă posibilitatea de a ține aparatul cu ambele mâini, permițând în mod semnificativ lucrul mai eficient. Putem regla de asemenea unghiul și poziția pe axul principal despărțit pentru a spori confortul de operare pentru fiecare utilizator al mașinii.

Capacitatea rezervorului de combustibil atinge 1,2 l și vă permite să lucrați fără întreruperi inutile. Grație materialului rezervorului de combustibil, puteți verifica vizual cu ușurință volumul de combustibil rămas.