Spălătoare de înaltă presiune

Spalatoarele de înaltă presiune reprezintă un ajutor modern în curățarea grădinii, a împrejurimilor casei, curții sau terasei. Utilizarea lor este simplă și eficientă - într-un timp scurt și fără  efort, se vor îndepărta chiar și cele mai rezistente murdării.

Factorii decisivi pentru viteza și calitatea de curățare sunt puterea, presiunea și debitul de apă. Oferta actuală a brandului Fieldmann include, de exemplu, curățitoare puternice, cu o putere de 2000 W, presiune de 140 bari și debit de 390 l pe oră.

Unul dintre aspectele importante ale curățitoarelor de mare presiune îl reprezintă consumul de apă redus. Cu un debit de apă fixat cu precizie, cheltuielile de apă pot fi reduse cu până la câteva zeci de procente comparativ cu metodele tradiționale de spălare. Pistoalele de apă ale curățitoarelor Fieldmann sunt dotate cu duze reglabile, cu trei sau patru căi cu funcție turbo.
Avantajele curățitoarelor cu presiune ridicată vor fi  de asemenea  apreciate de către conducătorii auto, pentru că pot fi curățate inclusiv locurile greu accesibile, cum ar fi șasiul auto sau apărătorile roților.